Thursday, 8 August 2013

Aku balas rindu..

Assalamualaikum....





hai kawan2....alhamdulillah,dapat menulis lagi....fuhh,6 ogos 2013...unforgettable date...sebab aku dan kawan-kawan sbpis buat iftar...buka ramai2...alhamdulillah,Allah campakkan keseronokan dalam diri kami...masing-masing sgt excited and happy je dapat jumpa kawan2 yg dah hidup sebumbung selama 5 tahun dan ada juga 2 tahun....haha,kiteorang buka puasa dekat Api-api steamboat and Grill...first time buka kat situ...comment....hhhrrrmmm....boleh tahan la,maybe bila dah ramai2 tu rasa sedap tu sampai pula dekat tekak ni...hahahaha,...masing2 sibuk dengan kisah life baru,kawan2 baru dan tak kurang juga awek2 baru...saling bertukar pendapat,pandangan....share lawak yang baru dipelajari...ada lawak yang sunyi,sepi sangat...ada pula lawak yang international,terbaik punya....daebak...tapi,yang paling penting kiteorang happy,ramai2....keluar balik perangai budak2 zaman sekolah dulu...malam sambung lagi kat restoran Habeeb...layan,member kan....sama2 naik....lu,wa brother...katanya...hahahaha,so,thanks korang,harap boleh jumpe lagi ramai2 macam tu....seronok2...thanks yang arrange buka puasa ni...that's all...:)




                            
                            ramai kan...







                                                                    
nampak tak semangat anak2 tu masuk dah...:)
                                                                       

No comments:

Post a Comment