Monday, 5 August 2013

aku shopping..

Assalamualaikum...




alhamdulillah....ada kesempatan lagi nak mencurah cerita dekat blog ni...fuuhh,a tiring day...hari ni aku dan kawan2 sekolah sbpis jalan2 dalam melengkapkan apa yang kami rasa belum cukup....aku keluar dengan haredz malo,harundin hakimi dan kawan yang sentiasa ada bersama aku,faisal jeffery...actually,tak ada benda sangat pon nak cari,tapi nak juga rasa kemeriahan raya kan...so,pretend la cari baju,seluar,kasut dalam masa yang sama tengok gelagat manusia menyiapkan persiapan raya mereka...hahaha,seronok dalam keletihan...that's what i can say for what i had experienced today....the best part ialah aku dapat bergurau,main dengan kawan2 lama....seronok gila...masing2 dah ada haluan masing2,sibuk dengan hidup baru sebagai mahasiswa, so,cuti2 macam ni lah dapat jumpa balik,share story,gurau...ketawa sama2...macam dekat asrama dulu2...a moment to remember...so,get ready untuk iftar esok...mesti lebih seronok sebab lebih ramai kawan sekolah yang datang...doakan iftar kami berjalan lancar ye...in sya allah...:)



ni harundin hakimi...cover le tu...





ni aku...cover juga le tu...:)





No comments:

Post a Comment